Kelio is uw partner voor personeel dat thuiswerkt

Neem nu contact op !

 
 
de Kelio software van Bodet vereenvoudigt u het beheer van het thuiswerken

Een paar jaar terug geleden was het thuiswerken nog marginaal, maar nu is het voor veel medewerkers werkelijkheid geworden. Het is dan ook tijd om het beheer ervan te organiseren: toezicht op de aanvragen voor thuiswerken, het delen van de planning, de boekhouding rondom de thuiswerkuren, de naleving van de afspraken, enz.

Met de Kelio software vereenvoudigt u het beheer van het thuiswerken en profiteert u van alle voordelen, zonder enige administratieve last voor uw bedrijf!

Ontdek het eenvoudige beheer van het thuiswerken met de Kelio software.

Maak thuiswerken flexibeler !

Maak thuiswerken flexibeler !

Aangepaste kinderopvang? Uitvallen van het openbaar vervoer? Quarantaine? Er zijn veel redenen om op het laatste moment thuis te willen of te moeten werken! Met Kelio versnelt en vergemakkelijkt u de administratie: het versturen van een aanvraag in een paar klikken, het melden aan de manager, het automatisch updaten van de agenda's... Het beheer van het thuiswerken van uw medewerkers wordt heel eenvoudig!

IK WIL WETEN HOE HET WERKT

Het delen van planningen

Het delen van planningen

Is Arnoud vandaag niet op kantoor? Nee, hij werkt elke twee weken een donderdag thuis. Wat Pauline betreft, ze kan 5 dagen per maand thuiswerken, behalve dinsdag...

Heeft u ook moeite om uw medewerkers of collega’s te vinden? Dat hoeft niet meer dankzij Kelio's gedeelde planning! Uw thuiswerkers worden real time, per dag en zelfs per halve dag weergegeven. Verspil geen tijd meer met het zoeken naar je collega's!

Ik wil graag een demonstratie

Zorg ervoor dat uw thuiswerkregeling voldoet aan de eisen

Zorg ervoor dat uw thuiswerkregeling voldoet aan de eisen

Zoals voor elke werknemer die onderworpen is aan het arbeidsrecht, dient u regels in acht te nemen bij het beheer van uw thuiswerkers. Vergeet de vervelende administratie van thuiswerkdagen en -uren, activiteiten of individuele werklast, Kelio doet het voor u!

Zijn er in uw thuiswerkovereenkomsten speciale regels opgenomen? Stel waarschuwingen in om ervoor te zorgen dat ze worden gerespecteerd. Maximum aantal dagen of het afgesproken rooster, laat Kelio het werk voor u doen!

Uiteraard zijn er diverse rapportages beschikbaar om alles rondom het thuiswerken van uw medewerkers in beeld te brengen.

ik wil meer informatie over Kelio

Waarom kiezen voor Kelio

 

Kwaliteit

97% van onze klanten is tevreden over onze implementatie en support (enquête 2019)

 

Innovatie

Elke 6 maanden nieuwe functionaliteiten

 

Expertise

Al meer dan 35 jaar ervaring in het bedenken, maken en ondersteunen van software voor planning, tijdregistratie, orderregistratie en toegangscontrole

Gebruik van persoonsgegevens..
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door Kelio gebruikt om contact met u op te nemen. Ze worden bewaard tot u uw abonnement opzegt. U kunt uw recht op toegang en wijzigingen doorvoeren door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Raadpleeg ons vertrouwelijkheidsbeleid. - Cookies

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.