Kelio V4: alles verandert behalve de naam!

NEEM CONTACT OP MET ONS

 

De nieuwe versie 4 van Kelio, beschikbaar vanaf april 2020, biedt u een centraal, verrassend en totaal te personaliseren portal. Elke gebruiker heeft een portal aangepast aan zijn wensen: een beperkte portal voor de werknemers en een uitgebreider portal voor managers en beheerders. De nieuwe portal biedt een beter en meer gestructureerd overzicht volgens uw gebruikersrechten. De portal past zich automatisch aan de gebruikte tool (pc, tablet of smartphone) aan en behoudt dezelfde structuur op elk scherm. Zelfs de mails vanuit Kelio hebben een nieuwe look gekregen om te matchen met het nieuwe design.

Ontdek alle voordelen van de nieuwe versie van Kelio!

Kelio volledig personaliseerbaar

De portal is volledig personaliseerbaar volgens het profiel: één profiel voor werknemers en één voor beheerders. De desktop, de apps, de kleuren, enz. zijn aanpasbaar tot in de kleinste details. U kunt de Kelio V4 volledig aanpassen aan uw imago, uw cultuur en uw huisstijl kleuren.

Ik heb een project. Neem contact met mij op!

Nieuwe homepage

De nieuwe homepage van Kelio is nu verdeeld per rol. Naar gelang het type gebruiker en de ingestelde parameters, verandert het menu. Wanneer een gebruiker een bepaalde module niet heeft, dan verschijnt deze niet in het menu. De portal hangt dus af van de gebruikte functies en rechten van de gebruiker.

Ik wil graag een demonstratie van Kelio

Nieuwe apps

De portal bestaat uit verschillende apps voor meer ergonomie: informatieve apps, meldingen apps, software apps, enz.

Ik wil meer informatie over Kelio

WAAROM VOOR KELIO KIEZEN?

 

KWALITEIT

Kelio staat bekend voor zijn expertise en zijn gecertifieerde ISO 9001

 

INNOVATIE

Innovatie is het hart van onze strategie

 

INTERNATIONAAL

5 dochterondernemingen in Europa, 300 dealers over de hele wereld

 

HELPDESK

Ervaren consultants om al uw vragen te beantwoorden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door Kelio gebruikt zodat er contact met u opgenomen kan worden. Ze worden bewaard tot u uw abonnement opzegt. U kunt uw recht op toegang en wijziging doorvoeren door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Raadpleeg ons vertrouwelijkheidsbeleid. - Cookies

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.