Kelio-Nederland-BV
GLOBAL WORK-LIFE SOLUTIONS
 

Inklokken

Beheer eenvoudig de gewerkte en geplande uren van werknemers

Het registreren van uren kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Met het inkloksysteem van Kelio wordt het registreren, aanpassen en inzien van uren een stuk gemakkelijker, inzichtelijker en transparanter.

VRAAG EEN DEMONSTRATIE AANONZE DIENSTEN

Inklokken
 

Inklokken

Het is van belang dat werknemers inklokken en uitklokken, om zo bij te kunnen houden hoeveel uren de afgelopen tijd gewerkt zijn. Het is verplicht voor alle werkgevers om bij te houden wanneer werknemers werken, zodat kan worden bepaald of werknemers voldoende rust krijgen. De manier waarop organisaties dit aanpakken mogen zij echter zelf bepalen. Vroeger gebeurde in- en uitklokken op papier of in een Excel-bestand, tegenwoordig is het ook mogelijk om dit online te regelen aan de hand van een inkloksysteem. Dat biedt veel voordelen ten opzichte van een offline inkloksysteem.

Een inkloksysteem

Een inkloksysteem

Met een inkloksysteem worden de gewerkte uren van werknemers automatisch geregistreerd. Uren worden hierdoor objectief bijgehouden, zodat achteraf geen discussie ontstaat. Doordat een inkloksysteem daarnaast via de cloud werkt, kan deze via verschillende apparaten en op elk moment van de dag worden geopend. Dit maakt het registreren van uren een stuk gemakkelijker.

Een inkloksysteem biedt veel voordelen ten opzichte van een offline systeem. Zo kunt u denken aan de volgende voordelen:

  • Een inkloksysteem zorgt ervoor dat uren automatisch worden geregistreerd, waardoor dit niet meer handmatig hoeft te gebeuren. Dit bespaart tijd en kosten;
  • Een inkloksysteem voorkomt fouten. Doordat uren niet langer handmatig hoeven te worden ingevoerd, worden menselijke fouten voorkomen;
  • Een inkloksysteem kan worden gekoppeld aan het salarissysteem, wat tijd scheelt op de administratie;
  • Een inkloksysteem biedt meer transparantie, omdat helder wordt weergegeven wie wanneer heeft gewerkt en welke werkzaamheden zijn verricht;
  • Een inkloksysteem biedt inzicht in gewerkte uren, waardoor de werkverdeling in de gaten kan worden gehouden. Ook kunnen toekomstige werkroosters hierdoor worden geoptimaliseerd;
  • Een inkloksysteem is gemakkelijker in gebruik. Doordat dit systeem zich in de cloud bevindt, kan deze vanaf verschillende apparaten en met één druk op de knop worden bekeken en gebruikt;
  • Een inkloksysteem voorkomt discussie achteraf, doordat uren objectief worden bijgehouden, en biedt hierdoor zekerheid.

Het inkloksysteem van Kelio

Wij ontwikkelen al meer dan 35 jaar software en apparatuur op het gebied van tijdregistratie. Zo bieden wij een Kelio module aan voor urenregistratie en inklokken. Met ons inkloksysteem kunnen werknemers eenvoudig registreren wanneer zij werken. Zo kunt u ervoor kiezen om een boekingsterminal te gebruiken waar werknemers zich kunnen aanmelden, met bijvoorbeeld een code of op basis van gezichtsherkenning.

Onze software kan daarbij op tablets en smartphones worden gebruikt, waardoor werknemers ook vanuit huis of andere locaties gemakkelijk kunnen inklokken en uitklokken. Door het in- en uitklokken ontstaat er een overzicht van de medewerkers en hun gewerkte uren. Dat overzicht kan automatisch worden doorgegeven aan het salarissysteem. De software voor tijdregistratie maakt in- en uitklokken gemakkelijk en biedt daarnaast mogelijkheden om analyses en roosters te maken.

 
Kelio - roosterplanning

Andere mogelijkheden met de software van Kelio

Onze software biedt niet alleen mogelijkheden voor het in- en uitklokken. Ook kunnen medewerkers bijvoorbeeld gemakkelijk verlof aanvragen, hun uren inzien en het real time rooster bekijken. Daarnaast biedt de Kelio Security module de mogelijkheid om meldingen te ontvangen bij verdachte gebeurtenissen, zoals een raam dat open staat na sluitingstijd.

De software van Kelio biedt u de mogelijkheid om uren van werknemers gemakkelijk bij te houden. Dit biedt vele voordelen en mogelijkheden voor uw organisatie. De software kan tevens worden geïntegreerd met andere systemen.

Ik wil meer weten over de softwaremogelijkheden van kelio 

Heeft u een vraag ?
LAAT HET ONS WETEN

Neem nu contact OP
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.