Bodet wordt KELIO

20 december 2022 is een belangrijke mijlpaal voor Bodet, marktleider in tijdregistratie software. Bodet werd namelijk Kelio, de huidige naam van onze software. De software ontwikkelaar kiest hiermee om zijn aanwezigheid op de markt als wereldwijde leverancier van globale HR-oplossingen te bevestigen. De directeur van de Nederlandse tak, Maarten de Lange, geeft verdere details over de redenen en het doel van deze naamswijziging.

Bodet en wordt Kelio


fleche jaune Om welke redenen heeft u besloten om van naam te veranderen?

De familienaam Bodet draagt de organisatie al meer dan 150 jaar. Bodet staat in Europa bekend om haar software en hardware voor tijdregistratie. We bieden met onze software steeds meer een all-round HR-oplossing. De toevoeging van diverse modules aan onze software, zoals Mijn Kelio (ESS), thuiswerken of de digitalisering van de handtekening zijn hier het bewijs van. Zo willen we in de toekomst ook graag in de markt bekend staan. Dat vroeg om een nieuwe naam en een fris logo.fleche jaune Waarom heeft u voor de naam Kelio gekozen voor het bedrijf?

Sinds het jaar 2000 heet onze software Kelio. Een vertrouwde naam voor onze klanten en medewerkers, een logische keuze dus. Deze merknaam heeft als voordeel dat het gemakkelijk is uit te spreken in alle talen. Dit is voor onze internationale markt een pré. 

We maken deel uit van het Franse familiebedrijf Bodet. De 5 buitenlandse filialen en het dealernetwerk vertegenwoordigen maar liefst 50% van de totale omzet, de overige 50% uiteraard in Frankrijk. Een meer internationale naam moet onze organisatie helpen om de buitenlandse omzet tot maar liefst 75% van de totale omzet te laten uitgroeien tot 2028. Onze Nederlandse dochteronderneming draagt hier graag aan bij, om nog meer organisaties van planning- en tijdregistratieoplossingen te voorzien.

Kelio staat dus voor een korte, krachtige en makkelijk te onthouden naam. Kelio vertaalt zich in onze ambitie om steeds verder te evolueren als bedrijf en de digitalisering te omarmen door steeds weer innovatieve producten op de markt te brengen.


 

Wij hadden een nieuwe naam nodig om onze plaats als wereldwijde leider voor het beheer van Human Resources vorm te geven en hiermee onze ambities te bevestigen.

Maarten de Lange
Directeurfleche jaune Waarom nu de naamsverandering bekend maken?

De naam sluit aan bij onze toekomstvisie. Begin 2023 zal een nieuwe versie uitkomen van ons HRIS (Human Resource Information System) Kelio. Deze versie zal een volledige HR-core aanbieden met een gecentraliseerde en beveiligde database die de kern van Kelio zal vormen. Deze core zal uitgebreid kunnen worden met de bekende modules voor planning, tijdregistratie, orderregistratie en toegangscontrole.

Onze SaaS-oplossing stelt u in staat om altijd van de laatste updates te genieten en zo gebruik te maken van een geactualiseerde versie van Kelio, met de nieuwste functionaliteiten. Deze naamsverandering staat dus symbool voor onze toekomstvisie.

Kelio, logiciel innovant et évolutif


fleche jaune Brengt deze naamsverandering ambities mee naar de toekomst toe?

De missie en het DNA van Kelio zullen niet wijzigen. Het maakt deel uit van onze missie om continu een innovatieve en evoluerende software-oplossing aan te bieden, met een compleet aanbod voor onze klanten. Wij blijven ontwikkelen samen met onze klanten en bieden software aan die inspeelt op de eisen en wensen van onze klanten en prospects. 

Ons internationale team heeft de ambitie om de Europese leider te worden in de wereld van de Work-Life oplossingen. Kelio heeft dan ook een nieuwe ondertitel om dit te bekrachtigen: Global Work-Life Solutions.

 

 

Wij hebben de ambitie om de Europese leider te worden in Work-Life oplossingen. Kelio heeft dan ook een nieuwe baseline om dit te bekrachtigen: Global Work-Life Solutions.fleche jaune Zal deze naamsverandering invloed hebben op jullie klanten?

Er zullen voor onze klanten geen veranderingen komen in het dagelijks gebruik. De naam zal vooral duidelijker zijn voor klanten. Nu hoeven ze niet te twijfelen tussen "Bodet" en "Kelio" wanneer ze spreken over onze bedrijfsnaam of ons aanbod. De naamsverandering versterkt onze gezamenlijke identiteit en verzamelt onze community van gebruikers onder éénzelfde naam: Kelio.