• Home
 • Apparatuur
 • Boekingsterminals
 

Boekingsterminals/moderne prikklok

Beheer eenvoudig uw uren en bied uw medewerkers nieuwe services aan met het tijdregistratiesysteem en boekingsterminals van Kelio

De innovatieve boekingsterminals van Kelio maken veel meer mogelijk dan alleen het registreren van aanwezigheidstijden: indienen van een verlofaanvraag, raadplegen van uw tellers, geven van informatie, openen van een deur, aanbieden van een enquête, verwelkomen van uw bezoekers of beheren van uw activiteiten... Ze kunnen alles!

VRAAG EEN DEMONSTRATIE AANONZE DIENSTEN

 

Waarom moeten bedrijven worden uitgerust met een tijdregistratiesysteem?

De implementatie van een tijdregistratieoplossing in een organisatie maakt vanouds het volgende mogelijk:

 • Controle van de aanwezigheidstijden, de stiptheid en de mate waarin medewerkers zich aan hun rooster houden.
 • Betrouwbare registratie van de gewerkte uren of activiteiten die tijdens deze uren hebben plaatsgevonden.
 • Waarborgen van gelijke behandeling van alle werknemers.
 • Bescherming van zowel de werknemer als werkgever in geval van een geschil op basis van historische informatie.

Uiteindelijk hebben alle betrokken partijen binnen het bedrijf voordeel bij het tijdregistratiesysteem.

Het tijdregistratiesysteem van Kelio biedt naast registratie van de aanwezigheidstijden een set aanvullende modules, waardoor uw boekingsterminals echte interactieve communicatiepunten-worden voor uw medewerkers, managers en bedrijfsleiding.

Ontdek onze reeks boekingsterminals

terminal-kloksysteem-kelio
 

Boekingsterminals in dienst van uw medewerkers

Kelio heeft een compleet assortiment boekingsterminals ontwikkeld – van eenvoudige klokpunten tot ultra-aanpasbare touch terminals – dat voorziet in de uiteenlopende behoeften van onze klanten:

 • RFID-terminal
 • Virtuele terminal
 • Biometrische terminal

Kelio ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar kloksystemen: interactief, verbonden en perfect afgestemd op de functies van onze software. 

 • Identificatie van de werknemer bij elke boeking, zodat deze kan controleren of zijn uren goed worden verwerkt.
 • Zelfstandig raadplegen van geboekte uren en urentellers.
 • Integratie van toepassingen in het kloksysteem, zoals raadplegen van de planning, indienen van afwezigheidsaanvragen, weergave van documenten, enzovoort.

Deze aanpak garandeert meer gemoedsrust voor de medewerkers en biedt toegevoegde waarde voor de gehele organisatie.

IK WIL KENNISMAKEN MET DE OPLOSSINGEN VOOR URENREGISTRATIE VAN Kelio

De touchterminal die het boeken van werktijden op revolutionaire wijze verandert: de Kelio Visio!


EEN COMMUNICATIEVE EN AANPASBARE BOEKINGSTERMINAL

De Kelio Visio X4 en X7 boekingsterminals betekenen een innovatie in de markt voor tijdregistratiesystemen. Deze terminals zijn:

 • Communicatief: Kelio-boekingsterminals stellen uw werknemers in staat om rechtstreeks op de terminal foto te uploaden, verlof aan te vragen of berichten te raadplegen. Deze oplossing is vooral handig voor medewerkers die niet over een computer beschikken voor hun werkzaamheden.
 • Touchbediening en intuïtief: dankzij het grote touchscreen is de interface van de boekingsterminals bijzonder ergonomisch in gebruik. Op vertoon van een badge wordt automatisch verbinding gemaakt met het persoonlijke account van de gebruiker.
 • Aanpasbaar: de boekingsterminals zijn een communicatiemiddel die het imago van uw bedrijf weerspiegelen, dankzij gepersonaliseerde schermachtergronden en toepassingen.
 • Beveiligd en conform de voorschriften: de boekingsterminals en de daaraan gekoppelde software zijn ontworpen om te voldoen aan de veiligheidseisen, in overeenstemming met de huidige regelgeving.
 • State-of-the-art apparatuur voor tijdregistratie: de Kelio-boekingsterminals zijn het resultaat van de ervaring van ons team, al meer dan 35 jaar specialist in tijdregistratie.

DE INNOVATIEVE FUNCTIES VAN DE KELIO BOEKINGSTERMINALS

De Kelio Visio X7 en Kelio Visio X4 boekingsterminals bieden meerdere functies die conform uw behoeften kunnen worden geactiveerd.

De functies van de Kelio Visio X4/X7 boekingsterminals lopen uiteen van in- en uitklokken tot toegangscontrole tot interne communicatie:

 • Tijdregistratie: het registreren van begin en einde van aanwezigheid, de bestede tijd aan activiteiten, werkbezoeken of afwezigheden.
 • Uw resultaten in realtime raadplegen: configureer een scherm met de overuren, tijd voor tijd, verlofuren (in tekst of grafisch).
 • Verlofaanvragen: via een eenvoudige kalender.
 • Berichten: beveiligde berichten lezen en verzenden op de terminal.
 • Documenten: bestanden beschikbaar stellen op de terminal (veiligheidsinstructies, ontruimingsplan, enzovoort)
 • Enquête: een enquête aanbieden of uw werknemers specifieke vragen stellen.
 • Ideeënbus: vragen naar een mening over een bepaald onderwerp of naar suggesties.
 • Openen van een deur: een toegang openen die aan een terminal is gekoppeld.
 • Bezoekersterminal: verschillende bezoekers verwelkomen via een eigen formulier op de moderne en handige terminal.
 • Reservering van vergaderruimtes: optimaliseer het reserveren van vergaderruimtes. Boek direct aan de deur of via Outlook. Beveilig direct de deur.
biometrische-terminal-kelio

Ook mogelijk: een biometrische terminal

Het beheren van tijdregistratiebadges hoeft geen onoverkomelijke taak te zijn! In moderne biometrische terminals is de herkenning van vingerafdrukken, gezichten of handgeometrie geïntegreerd.

Kelio biedt terminals met biometrische technologie aan die het bijhouden van de werkuren van uw personeel niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger maken. Geen problemen meer door vergeten of verloren badges; de werknemer wordt rechtstreeks geïdentificeerd.

IK WIL MEER INFORMATIE OVER BIOMETRIScHE TERMINALS

Werktijden registreren zonder boekingsterminal: ontdek de virtuele terminal - ideaal voor thuiswerken

Moet u over een fysieke terminal beschikken om tijdregistratie te kunnen invoeren in uw bedrijf? Wilt u dat uw mobiele of externe medewerkers inboeken?

Naast de fysieke terminals is ook de Kelio-software in staat om de aanwezigheidstijden te registreren:

 • Op een computer (pc of Mac)
 • Op een smartphone
 • Op een tablet

Uw werknemers identificeren zich met hun persoonlijke account en registreren hun aanwezigheid in realtime op een veilige en betrouwbare manier.

Dankzij de Kelio-software voor tijdregistratie kunt u de vorm van tijdregistratie kiezen die het beste aansluit op uw behoeften!

 
 
Time Box

Time Box is de complete oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven

Bent u op zoek naar een eenvoudig kloksysteem dat snel en zelf kan worden geïnstalleerd? Kelio biedt u de Time Box-boekingsterminal, een oplossing die voor organisaties met minder dan 50 werknemers is ontwikkeld en zowel een boekingsterminal, badges, eenvoudig te gebruiken tijdregistratiesoftware alsook telefonische ondersteuning omvat.

Binnen enkele minuten kunt u dit tijdregistratiesysteem probleemloos zelf installeren.

IK WIL KENNISMAKEN MET DE TIME BOX-OPLOSSING

Wat zou u ervan vinden als uw tijdregistratiesysteem ook de toegangscontrole zou beheren? Het voordeel van de Kelio Visio X7 boekingsterminal

toegangsbadge TOEGANGSCONTROLE VIA BADGES

Wat zou u ervan vinden als een enkele badge u in staat zou stellen om uw uren te registreren en de toegangen te openen naar uw werkplek? De Kelio Visio boekingsterminals bieden beide functies en vereenvoudigen zo het algehele beheer.

Indien geïnstalleerd bij de ingang van uw vergaderruimtes, kunnen de Kelio Visio X4 terminals bovendien worden ingezet als reserveringspunten voor deze ruimtes, waardoor u de bezetting kunt controleren of rechtstreeks een reservering kunt invoeren, gesynchroniseerd met de Outlook©-agenda's of andere digitale agenda's.

touchterminal voor bezoekregistratie MODERNISEER UW RECEPTIE

De Visio X7 boekingsterminal begroet uw bezoekers voor u. Ze kunnen zich op de terminal aanmelden via een eigen formulier (leverancier of bezoeker) en eventueel toegang krijgen tot geautoriseerde ruimten, een gepersonaliseerde badge ontvangen of hun aankomst/vertrek rechtstreeks aftekenen op de terminal. U vereenvoudigt zo de ontvangst van uw bezoekers en u werkt zo conform de AVG.

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar

Heeft u een vraag ?
LAAT HET ONS WETEN

Neem nu contact OP
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.