• Home
  • Diensten
  • Project management
 

Projectmanagement en support

Een ervaren team staat voor u klaar om u te helpen met uw tijdregistratie project !

Van een audit voor de inrichting tot de implementatie van onze Kelio oplossing in uw bedrijf tot de helpdesk: Kelio begeleidt u in alle fasen van uw project.

ONZE DIENSTENONZE REFERENTIES

Evaluatie van uw behoeften om u een oplossing op maat te bieden
 

Inventarisatie van uw behoeften om u een oplossing op maat te bieden

De Kelio softwareoplossing bestaat uit verschillende modules. Daardoor is het mogelijk u alleen die functies aan te bieden die bij passen uw behoeftes.

Wilt u software voor planning, tijdregistratie of orderregistratie uitrollen maar weet u niet zeker of er meerdere modules moeten worden geïmplementeerd? Geen probleem, wij staan voor u klaar om u te begeleiden. Deze verkennende fase, uitgevoerd door onze accountmanagers, vormt een belangrijke stap waarin u zich kunt oriënteren op de functies van de Kelio software en een beeld kunt krijgen welke van deze functies passen bij de doelstellingen van uw project.

IK WIL EEN AUDIT VAN MIJN BEHOEFTEN

Implementatie en configuratie van uw HR- en toegangscontrolesoftware door onze deskundigen
 

Implementatie en configuratie van uw roosterplanning, tijdregistratie en/of toegangscontrole door onze consultants

Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Kelio software en hardware oplossingen. Tijdens de implementatie van deze software wordt u bijgestaan door Kelio consultants die allen in dienst zijn bij ons team. Dit verzekert u ervan dat de service van hoge kwaliteit is. Deze ervaren consultants hebben allen een gedegen interne opleiding bij Kelio genoten, en hebben inmiddels een schat aan ervaring opgedaan. Zij ondersteunen u tijdens de verschillende fasen van het project: van de inventarisatie, de installatie, de configuratie tot aan het trainen van de toekomstige gebruikers. Deze aanpak garandeert u 100% controle over het proces en stelt ons gezamenlijk in staat u te begeleiden tijdens het volledige project.

IK WIL KENNISMAKEN MET DE PROJECTAANPAK VAN BODET

Internationale klantondersteuning

Naast de lokale helpdesk en support van de consultants in Den Haag, zijn er ruim 60 consultants werkzaam op de internationale helpdesk op ons hoofdkantoor in Cholet, Frankrijk. Wij kunnen u dus in verschillende talen helpen (momenteel in 5 verschillende talen). Wij helpen u zo bij uw gebruikersvragen en het aanpassen van de instellingen van uw Kelio software. Ook kunnen wij u zo efficiënt ondersteunen bij de updates of upgrades van de software.

Via uw eigen portal kunt u uw aanvragen eenvoudig indienen zonder telefonische wachttijd. Zodra uw aanvraag is gemeld, ontvangt u een mail ter bevestiging met hierin het ticketnummer. Ons team neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Hulpcentrum voor internationale ondersteuning in zes talen

Internationale support in 5 talen

99% klanttevredenheid over onze ondersteuning en de implementatie van Bodet-software

99% klanttevredenheid over onze telefonische ondersteuning

85.000 oproepen per jaar

107.400 serviceaanvragen verwerkt per jaar

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar