• Home
  • Diensten
  • Project management
 

Projectmanagement

Een ervaren team staat voor u klaar om u te helpen met uw tijdregistratie project !

Van een audit voor de inrichting tot de implementatie van onze Kelio oplossing in uw bedrijf tot de helpdesk: Kelio begeleidt u in alle fasen van uw project.

ONZE DIENSTEN

Evaluatie van uw behoeften om u een oplossing op maat te bieden
 

Inventarisatie van uw behoeften om u een oplossing op maat te bieden

De Kelio softwareoplossing bestaat uit verschillende modules. Daardoor is het mogelijk u alleen die functies aan te bieden die bij passen uw behoeftes.

Wilt u software voor planning, tijdregistratie of orderregistratie uitrollen maar weet u niet zeker of er meerdere modules moeten worden geïmplementeerd? Geen probleem, wij staan voor u klaar om u te begeleiden. Deze verkennende fase, uitgevoerd door onze accountmanagers, vormt een belangrijke stap waarin u zich kunt oriënteren op de functies van de Kelio software en een beeld kunt krijgen welke van deze functies passen bij de doelstellingen van uw project.

IK WIL EEN AUDIT VAN MIJN BEHOEFTEN

Implementatie en configuratie van uw HR- en toegangscontrolesoftware door onze deskundigen
 

Implementatie en configuratie van uw roosterplanning, tijdregistratie en/of toegangscontrole door onze consultants

Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Kelio software en hardware oplossingen. Tijdens de implementatie van deze software wordt u bijgestaan door Kelio consultants die allen in dienst zijn bij ons team. Dit verzekert u ervan dat de service van hoge kwaliteit is. Deze ervaren consultants hebben allen een gedegen interne opleiding bij Kelio genoten, en hebben inmiddels een schat aan ervaring opgedaan. Zij ondersteunen u tijdens de verschillende fasen van het project: van de inventarisatie, de installatie, de configuratie tot aan het trainen van de toekomstige gebruikers. Deze aanpak garandeert u 100% controle over het proces en stelt ons gezamenlijk in staat u te begeleiden tijdens het volledige project.

IK WIL KENNISMAKEN MET DE PROJECTAANPAK VAN KELIO

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar