Downloads

Wilt u meer weten over planning, tijdregistratie en toegangscontrole? Download dan onze kennisdocumenten die we regelmatig delen!

NEEM CONTACT OP ONZE DIENSTEN

White paper: De vijf voordelen van toegangscontrole

Bescherming van eigendommen wil natuurlijk iedere ondernemer. En dit hoeft geen moeilijke en tijdrovende klus te zijn. Tegenwoordig zijn er duurzame oplossingen voor een alles-in-één toegangssysteem, welke met uw organisatie meegroeit. We bespreken daarom de vijf voordelen van toegangscontrole. Daarnaast bieden we inzicht in het moderne toegangssysteem van Kelio, om de toegang tot uw organisatie te bewaken.

E-book: hét modulaire software totaalpakket

Hét modulaire software totaalpakket voor alles wat met tijd te maken heeft. Kelio is het door ons team ontwikkelde softwarepakket voor tijdregistratie. Medewerkers en managers kunnen door het gebruik van Kelio de HR-processen efficiënt beheren, terwijl deze zo goed mogelijk op hun behoeften zijn afgestemd.

E-book: tien eigenschappen van tijdregistratiesystemen waarmee u tijd en geld bespaart!

Het software pakket van Kelio biedt maatwerkoplossingen voor alle branches en brengt veel voordeel met zich mee. In ons e-book behandelen we tien eigenschappen van onze tijdregistratiesystemen waarmee u tijd en geld bespaart!

White paper: tijdregistratie is meer dan het registreren van tijd

Elk bedrijf heeft, sinds dat het verplicht is om een systeem te hanteren voor de urenregistratie van werknemers, te maken met tijdregistratie. Naast dat dit een naar de wet verplicht onderdeel is geworden in de bedrijfsvoering, is een tijdregistratiesysteem ook ontzettend handig! Benieuwd wat tijdregistratie nog meer te bieden heeft? Download dan ons white paper.

White paper: voordelen van planning en tijdregistratie

Tegenwoordig is het verplicht een vorm van tijdregistratie in de organisatie aanwezig te hebben. De wet kan nageleefd worden als er een gedegen tijdregistratiesysteem aanwezig is, wat verschillende voordelen oplevert voor de organisatie. Benieuwd wat een goede planning en tijdregistratie oplevert? Download dan ons white paper.