• Home
  • Oplossingen
  • Tijdregistratie
  • Aanwezigheidsregistratie
 

Aanwezigheidsregistratie

Zie welke medewerkers aan het werk zijn met de aanwezigheidsregistratie van Kelio

In de Kelio software houdt u eenvoudig en overzichtelijk de aanwezigheidsregistratie van uw medewerkers bij. Voorkom discussies en planningstijd met de alles-in-één oplossing die ook de verlofrechten waarborgt.

TIJDREGISTRATIEONZE DIENSTEN

 

De voordelen van aanwezigheidsregistratie

Om bij te houden hoeveel uren werknemers de afgelopen tijd gemaakt hebben, is het voor werknemers van belang om in- en uit te klokken. Zo heeft de werkgever inzicht in de werktijden van alle medewerkers, zodat bepaald kan worden of ze voldoende rust krijgen.

aanwezigheid-werknemers Real time inzicht

Met de urenregistratie van Kelio heeft u een compleet overzicht van de aanwezigheid van werknemers. U ziet welke medewerker zich waar bevindt, zowel op de thuiswerkplek als op locatie. De boekingsterminals zijn eenvoudig en efficiënt in gebruik en worden gekoppeld aan ons softwaresysteem zodat u altijd en overal inzicht in de gegevens heeft. Dit maakt een ontruiming bij calamiteiten snel en betrouwbaar, om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te waarborgen.

Uitgevoerde taken Activiteitenregistratie

In de aanwezigheidsregistratie kunt u inzien aan welke projecten gewerkt wordt, door werknemers in de urenregistratie de uitgevoerde taken bij te laten houden. Hiermee krijgt u inzicht in de tijdbesteding per project, waar u de toekomstige planning op inricht. Zo kan ook direct ingespeeld worden op over- of ondercapaciteit. Op de werkvloer heeft u vervolgens het inzicht per project of lijn.

planning Efficiënte planning

Doordat de aanwezigheidsregistratie inzichtelijk maakt welke medewerkers aanwezig zijn en wie er met verlof is, kan de planning de roosters maken op basis van de bijgehouden aanwezigheid. Overuren worden geregistreerd en zo kunt u actie ondernemen waar nodig om de gezondheid van uw medewerkers te waarborgen en zaken als burn-outs te voorkomen. U ziet ook direct wanneer een medewerker de uren nog niet volledig heeft. Hier kan de planning eenvoudig op ingericht worden.

Loon Georganiseerde loonadministratie

Koppel de urenregistratie aan de loonbetaling. Op deze wijze wordt het salaris uitbetaald aan de hand van daadwerkelijk gewerkte uren van werknemers. Het digitale systeem verloopt soepel en veilig. Bovendien garandeert de geautomatiseerde registratie objectieve data, zodat fouten en discussies voorkomen worden.

Bodet als gespecialiseerd partner in aanwezigheidsadministratie

Kelio als gespecialiseerd partner in aanwezigheidsadministratie

Kelio maakt onderdeel uit van de Bodet groep, een familiebedrijf met 35 jaar ervaring op het gebied van planning, tijdregistratie en toegangscontrole. Als Europese marktleider hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van tijdregistratie software. Met onze Kelio software heeft u de oplossing voor de aanwezigheidsadministratie van uw bedrijf.

De tijdregistratiesoftware van Kelio laat uw medewerkers met een boekingsterminal fysiek in- en uitklokken bij het binnenkomen en verlaten van het pand. Dit kan aan de hand van een pas, druppel of biometrische vingerafdruk- of gezichtsherkenning. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een virtueel inkloksysteem, waarmee uw medewerkers in real time of per declaratie de gewerkte uren op kunnen geven. Dit kan via de smartphone, tablet of pc. Zo biedt onze software flexibiliteit voor medewerkers die vanuit huis of een andere locatie werken.

Maak de koppeling van aanwezigheidsregistratie aan de salarisadministratie, zodat de juiste hoeveelheid uren eenvoudig uitbetaald worden. U kunt er altijd voor kiezen om de ingediende uren te controleren. Zo behoudt u grip op de digitale systemen.

Kelio - roosterplanning

Kelio software modules

Naast de voordelen van aanwezigheidsregistratie biedt onze Kelio software met elkaar geïntegreerde mogelijkheden. U kunt eenvoudig modules samenstellen op basis van de wensen van uw bedrijf. Kies voor modules gebaseerd op medewerker of functie. Hiermee heeft u:

  • Toegangscontrole: geef werknemers en bezoekers toegang tot specifieke locaties gedurende een afgebakende tijdsperiode.
  • Inkloksysteem : waarop medewerkers zich aan en af kunnen melden. Gekoppeld aan de software wordt ook urenregistratie bijgehouden.
  • Activiteitenregistratie : biedt inzicht in de gedane taken van medewerkers en de hoeveelheid tijd die aan projecten besteed is.
  • Personeelsplanning: overzichtelijke data waarin u de werkverdeling in de gaten houdt. Zo merkt u eventuele afwijkingen snel op. Deze informatie is ook waardevol om uren in te schatten en de toekomstige planning efficiënt mee op te stellen.

ontdek aanwezigheidsregistratie

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar