Bedrijfsbadges voor registratie van de gewerkte uren en toegangscontrole

Een bedrijfsbadge heeft verschillende functies: de badge identificeert uw medewerkers en bezoekers, maakt de tijdregistratie van uw personeel mogelijk en biedt geautoriseerde toegang tot specifieke gebouwen of zones.

Kelio biedt een compleet assortiment bedrijfsbadges dat beantwoordt aan uw verschillende behoeften.

TERMINALSONZE DIENSTEN

Wat is het doel van badges?

Een bedrijfsbadge heeft verschillende functies, waaraan in de loop der tijd verschillende eisen zijn gesteld. Moderne badges bieden de volgende mogelijkheden:

 • identificatie van personen (hoofdfunctie van een badge);
 • registratie van de werktijden en activiteiten van werknemers;
 • toegangscontrole in gebouwen;
 • gepersonaliseerd bezoekersbeheer;
 • dataopslag van onder andere verrekening van tegoeden (bijvoorbeeld koffieautomaten), beheer van diverse services (kopiëren, of bedrijfsauto's), toegang tot gepersonaliseerde toepassingen, opslag van biometrische vingerafdrukken.

Gebruik bedrijfsbadges om uw medewerkers en bezoekers te identificeren

Op het moment dat binnen de organisatie een badge wordt gedragen, wordt de identificatie van de aanwezige personen op uw locatie mogelijk. Daarnaast kan de tijdregistratie door uw personeel en de beveiliging van de toegangscontrole in uw gebouwen worden vereenvoudigd.

Wie zouden er een bedrijfsbadge moeten dragen?

 • In de eerste plaats uw werknemers. Elke badge wordt via een identificatienummer gekoppeld aan een werknemer en maakt daarmee registratie van de aanwezigheidstijden en activiteiten mogelijk. Badges worden ook gebruikt voor toegangscontrole: afhankelijk van de rechten van de betreffende persoon bieden badges op vooraf bepaalde tijdstippen toegang tot specifieke zones.
 • In de tweede plaats uw bezoekers. Elke bezoeker, verwacht of onverwacht, moet bij bezoek een badge ontvangen om te kunnen worden geïdentificeerd. Hierbij is het mogelijk om geautoriseerde zones in te stellen. Door het bezoekersverkeer op de juiste wijze te controleren, neemt de veiligheid in uw gebouwen toe. Met Kelio Bezoekers kunt u eenvoudig badges beheren en toewijzen aan uw bezoekers en is het inschrijfboek op de balie voorgoed verdwenen.
 
State of the art badges!

State of the art badges!

In de afgelopen jaren hebben badges een sterke ontwikkeling doorgemaakt: de badge met magneetstrip voldoet al lang niet meer aan de huidige veiligheidseisen en is vervangen door de contactloze badge. Tegenwoordig is dit de meest gebruikte badge op de markt. Dit type badge maakt gebruik van radiofrequentie-identificatie (RFID – Radio Frequency Identification).

Niet alle contactloze RFID-badges zijn echter hetzelfde. Wij adviseren u de badge MIFARE DESFireTM EV2 te gebruiken, die momenteel de meest veilige en fraudebestendige badgetechnologie biedt. Om te kunnen profiteren van het hoogste veiligheidsniveau, moet hieraan een beveiligde unieke herkenningscode (code die wordt gedeeld tussen de badges en de lezers) worden toegevoegd. Dat doet Kelio voor u, teneinde een hoge mate van veiligheid voor uw complete systeem te garanderen.

IK WIL PROFITEREN VAN DE ADVIEZEN VAN Kelio VOOR DE KEUZE VAN MIJN BADGES

Kies de badge-uitvoering die u nodig hebt

De badges van Kelio zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bovendien kunt u de badges laten aansluiten op uw branding, Kies de badge-uitvoering die het beste bij uw behoeften past.

 • De badge in kaartformaat, dé klassieker, is de bekendste en wordt ook wel 'ISO-badge' genoemd. Deze badges zijn voordelig en kunnen worden gepersonaliseerd met een logo, een foto van het bedrijf en zelfs met een foto van de werknemer. Op deze wijze is de badge gemakkelijk herkenbaar voor uw personeel en is het risico op identiteitsdiefstal beperkt.
 • De badge in sleutelhangerformaat, vervaardigd van leder of kunststof, is praktisch, stevig en compact. Deze badge kan aan een sleutelbos worden gehangen, maar ook worden bevestigd op werkkleding, zodat de badge niet snel kwijtraakt. De uitvoering in kunstleder zorgt voor een aantrekkelijke look & feel.

IK WIL HIER MEER OVER WETEN. NEEM CONTACT MET MIJ OP!

voorbeeld personalisatie van badge

Voorzie uw bedrijfsbadges van een foto van uw bedrijf!

Elk bedrijf heeft een eigen huisstijl & branding: logo, afbeeldingen en kleuren. Waarom zou u uw badges niet aanpassen aan uw huisstijl? ISO-badges, de badges in kaartformaat, kunnen worden gepersonaliseerd met de kleuren van uw bedrijf en met belangrijke identificatiegegevens zoals naam, voornaam, functie, afdeling, registratienummer en foto.

Het personaliseren van badges biedt voor meerdere afdelingen voordelen:

 • de HR-afdeling die verantwoordelijk is voor de tijdregistratie van personeel omdat onderling ruilen wordt bemoeilijkt.
 • de beveiligingsafdeling die verantwoordelijk is voor het toegangsbeheer van gebouwen en parkeergelegenheden omdat het risico van identiteitsdiefstal beperkt is.
 • de receptie die verantwoordelijk is voor het bezoekersbeheer en het waarborgen van vertrouwelijkheid van informatie, omdat zij bezoekers van buitenaf kunnen identificeren.

Kelio werkt samen met het bedrijf Evolis, dat twee printermodellen aanbiedt die speciaal voor het bedrukken van gepersonaliseerde badges zijn ontwikkeld. Deze twee modellen zijn:

 • Tattoo Rewrite: een ideale printer voor tijdelijke bezoekersbadges. Deze badges kunnen tot 500 keer opnieuw worden bedrukt.
 • Zenius: een ideale printer voor kwaliteitsbedrukking van permanente badges.

Deze printers kunnen worden gekoppeld aan de Kelio software en bieden de mogelijkheid om in het systeem opgeslagen werknemersgegevens te gebruiken voor het bedrukken van gepersonaliseerde badges met onder andere de naam, voornaam, foto en/of functie van de medewerker.

IK WIL GRAAG GEPERSONALISEERDE BADGES HEBBEN.

voordelen van Kelio

Voordelen van badges van Kelio

De Kelio software en de bijbehorende badges bieden u:

 • een ruime keuze aan beveiligde badges die zijn aangepast aan uw behoeften;
 • multifunctionele badges: tijdregistratie, activiteitenbeheer en toegangscontrole;
 • opties voor gepersonaliseerde formaat en bedrukking;
 • vereenvoudigde integratie van onder andere personeels- en bezoekersgegevens;
 • configuratie van uw badges en begeleiding door deskundigen van Kelio.

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar

Heeft u een vraag ?
LAAT HET ONS WETEN

Neem nu contact OP
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.