• Home
  • Apparatuur
  • Toegangsapparatuur
 

Apparatuur en installaties voor toegangscontrole: een totaaloplossing voor toegangsbeveiliging

De Kelio Security software voor toegangscontrole is compatibel met een breed scala aan toegangsinstallatie zoals slagbomen, poorten, beveiligde deuren en deursystemen.

Kelio begeleidt u, samen met uw of ons technisch installatiebedrijf, bij de implementatie van een op maat gemaakt toegangscontrolesysteem dat zowel de software als de installaties omvat. Uw toegangspunten en toegangsinstallaties worden beheerd en gemonitord door de Kelio Security software!

TOEGANGSCONTROLEONZE DIENSTEN

Hoe kiest u de juiste installaties voor toegangscontrole?

De keuze van de apparatuur voor toegangscontrole hangt af van de specifieke behoeften van uw organisatie. Denk hierbij aan het wel of niet controleren per persoon, het kunnen uitvoeren van een telling van personen in de locatie, welke snelheid van de doorgang vereist is, welke eisen er worden gesteld aan het beveiligingsniveau per zone en de specifieke beperkende bepalingen voor de sector.

Als u de veiligheid van uw gebouwen en personeel wilt garanderen, kiest u voor een allesomvattende, geïntegreerde en schaalbare oplossing voor toegangscontrole! Het Kelio systeem kan worden gekoppeld aan een breed scala aan toegangsinstallaties, zodat u uw toegangscontrole kunt laten meegroeien met de toekomst.

draaihek - toegangscontrole
 

Draaihek

Draaihekken voorzien in eenpersoons doorgangen voor voetgangers en zijn uitermate geschikt voor de toegangsbeveiliging van een locatie of van specifieke zones. Doordat draaihekken in beide richtingen kunnen worden ingesteld, kunnen zowel de in- als uitgangen worden beheerd. In combinatie met de Kelio software maken draaihekken niet alleen een nauwkeurig registratie van de binnenkomst van uw personeel en bezoekers mogelijk, maar ook een betrouwbare telling van de aanwezige personen op uw locatie.

driearmige tourniquet - toegangscontrole

Driearmige tourniquet

Driearmige tourniquets zijn compacter en maken het mogelijk de binnenkomst van uw medewerkers en bezoekers afzonderlijk te registreren. Deze tourniquets zijn bijzonder geschikt voor installatie bij de ontvangstbalie van uw bedrijf en worden geactiveerd door een badgelezer. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zoals roterende of zakkende versperringen.

Beveiligde doorgang
 

Beveiligde doorgang

Beveiligde doorgangen zijn moderner, discreter en zorgen ervoor dat personen één voor één uw gebouwen betreden. Deze doorgangen waarborgen een snellere doorstroom van personenverkeer dan tourniquets en maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte mogelijk.

Slagbomen voor de toegangscontrole van voertuigen

Slagbomen voor de toegangscontrole van voertuigen

De toegangscontrole begint al buiten uw locatie, bij de ingang van uw parkeergelegenheid. Slagbomen maken een eerste controle van personen mogelijk, nog voordat ze binnenkomen in uw gebouwen. Bovendien stellen slagbomen u in staat om ongeacht het type bezoek, (leveranciers, werknemers of bezoekers) zowel de aankomst als het vertrek van voertuigen op uw locatie te beheren. Slagbomen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen (omhoog bewegend of wegklapbaar, draaipoorten of schuifbalken) en kunnen worden geprogrammeerd via de Kelio software.

Via toegangscontrole beveiligde deuren

Via toegangscontrole beveiligde deuren

Ook binnen gebouwen is het noodzakelijk om de toegang tot bepaalde zones of ruimtes te beveiligen. Er zijn verschillende mogelijkheden om deuren te beveiligen:

  • Elektromagneten kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op alle aanwezige deuren (van hout of metaal). Deze bestaan uit twee delen: een magneet die wordt aangebracht op de deursponning en een metalen plaatje dat op de zijkant van de deur wordt gemonteerd. Door verbinding met een badgelezer, drukknop of toetsenpaneel wordt er een elektromagnetisch veld opgewekt tussen de beide componenten. Wanneer de toegang wordt toegestaan, wordt de stroom onderbroken en de deur ontgrendeld.
  • Elektrische deuropeners zijn beveiligde vergrendelingen die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd op een deur. Het grote voordeel is dat ze op afstand kunnen worden bediend.

Dankzij de diverse toegangsinstallaties in combinatie met de Kelio software kunt u beschikken over een complete, modulaire oplossing voor toegangscontrole op maat!

IK WIL MIJN GEBOUWEN BEVEILIGEN!

Kelio – tool voor verlof- en afwezigheidsbeheer

Hoe kan Kelio u helpen uw locaties en gebouwen te beveiligen?

In combinatie met de toegangsapparatuur maakt de Kelio software het mogelijk om uw gebouwen, parkeergelegenheden en kantoren te beveiligen, dankzij:

  • Een breed scala aan compatibele toegangsinstallaties: draaihekken of driearmige tourniquets, beveiligde doorgangen, diverse slagbomen, deuropeners of elektromagneten;
  • beheer van de toegangsinstallaties via de modules Kelio Security en Kelio Bezoekers;
  • begeleiding bij uw keuze van de toegangsinstallaties;
  • eenvoudige installatie en beveiligde integratie in de Kelio software;

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar