• Home
  • Oplossingen
  • Kloksysteem
 

Kloksysteem

Maak de urenregistratie inzichtelijk met het geavanceerde kloksysteem van Kelio

Het kloksysteem van Kelio zorgt voor een betrouwbare monitoring van de urenregistratie, waarbij u kunt kiezen uit verschillende boekingsterminals die aansluiten bij uw organisatie.

Vraag een demonstratie aanONZE DIENSTEN

Waarom kiezen voor een kloksysteem?

In- en uitklokken van medewerkers middels een revolutionair kloksysteem is een transparante vorm van tijdregistratie. Een kloksysteem is daarbij een objectieve manier om de urenregistratie bij te houden. Dit voorkomt discussies tussen medewerkers en de salarisadministratie. De gewerkte uren worden digitaal bijgehouden, waardoor beide partijen altijd terug kunnen vallen op het systeem.


Waarom kiezen voor een kloksysteem?
 

Modern kloksysteem

Er zijn meerdere mogelijkheden om in te klokken. Kies uit verschillende kloksystemen, zowel boekingsterminals als paslezers en inklokmanieren als een pas, druppel of biometrische terminal met gezicht- of vingerafdrukherkenning. Zo heeft u een registratiesysteem dat past bij uw bedrijf. Dit zijn gebruiksvriendelijke manieren om werktijden te registreren via een automatisch systeem. Let hierbij op wettelijke afspraken: leg de manier van inklokken altijd vast bij de medewerker gegevens in geval van biometrie.

Kloksysteem als gezonde capaciteitsplanning

Met het urenregistratiesysteem heeft u overzicht van de aanwezige werknemers op de werkvloer. Door inzichtelijk te maken hoe de werkverdeling per medewerker er uit ziet, kan de planning inspelen op gevraagde capaciteit en overuren, om te hoge werkdruk met burn-outs als gevolg te voorkomen. Het kloksysteem staat voor uitstekend werkgeverschap.

Meer dan registratie

Klokgegevens bieden belangrijke informatie omtrent management. In het systeem zijn gegevens beschikbaar over werktijden en projecturen. Met deze informatie kan kwaliteitsbewaking geoptimaliseerd worden, wat leidt tot kostenbesparingen voor uw organisatie. Koppelt u de urenregistratie aan de salarisadministratie, valt ook op dat gebied winst te boeken. Daarnaast heeft u een goed overzicht van welke medewerker op welke locatie in het gebouw aanwezig is. Zo controleert u de toegang tot het gebouw voor medewerkers en bezoekers en kunt u snel handelen tijdens calamiteiten.

Kelio als gespecialiseerd partner op het gebied van kloksystemen

Kelio maakt onderdeel uit van de Bodet groep. Het familiebedrijf heeft 35 jaar ervaring in de wereld van aan- en afwezigheidsregistratie, personeelsplanning, urenregistratie, orderegistratie en toegangscontrole. Als Europese leider op dit gebied hebben wij software ontwikkeld voor bedrijven om de tijdregistratie te monitoren. Onze Kelio software biedt verschillende tijdregistratie- en planningsmodules om te voldoen aan de wensen van uw organisatie.

Bij Kelio heeft u keuze uit verschillende boekingsterminals, met elk een gewenst in- en uitklokwijze. Hiermee kunt u aan de wensen van uw medewerkers voldoen en aan de hand hiervan ook de aanwezigheidsregistratie bijhouden.


X7 boekingsterminal

X7 boekingsterminal

Dit is de fysieke boekingsterminal van Kelio die via ethernet, wifi of GSM verbonden is met de Kelio software. De moderne boekingssystemen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Elk design is multifunctioneel in te zetten, waarbij de ontwikkeling van de HR-service meegenomen zijn. Ook medewerkers profiteren van de nieuwe toepassingen.

De Kelio-apps zorgen voor een communicatieve tint en persoonlijke touch. Maak de terminals communicatief door een huisstijl te creëren, een ideeënbus aan te maken, mogelijkheid om vergaderruimte te reserveren of seizoensgebonden welkom schermen in te stellen. Daarnaast heeft de terminal een gebruiksvriendelijk touch design met verschillende apps, die geselecteerd kunnen worden op basis van werknemer of functie. Denk aan bezoekers verwelkomen of communiceren met de HR-afdeling en collega’s via het intranet.


Tijdregistratie middelen

Tijdregistratie middelen

Om via de fysieke boekingsterminals van Kelio toegang te krijgen tot softwarefuncties en locaties op de werkvloer, zijn tijdregistratie middelen nodig. Voor de biometrische boekingsterminal is een gezicht of een vingerafdruk voldoende. Daarnaast kunt u kiezen uit een pas of zogenaamde “druppel”, die naast identificatie van de werknemer en tijdregistratie ook toepassingen biedt als verrekening van tegoeden en toegang tot diverse services. Onze badges voldoen aan de veiligheidseisen om fraude te voorkomen. En voor een persoonlijke tint die identiteitsdiefstal tegengaat kunt u een foto of logo op de pas afdrukken.


Virtueel klokken

Virtueel klokken

Met virtuele terminals van Kelio bedoelen we de mogelijkheid om via een smartphone, tablet of pc altijd toegang hebben tot het systeem om in- en uit te klokken. Hierbij heeft het online kloksysteem twee mogelijkheden:

  • Realtimefunctie: op deze manier houden medewerkers hun werktijden bij op het moment dat ze op locatie of binnen het bedrijf dan wel thuiswerkend aanwezig zijn.
  • Declaratiemodus: medewerkers registreren achteraf de gemaakte uren via de smartphone, tablet of pc, eventueel aangevuld met de uitgevoerde activiteiten.

Deze instrumenten zijn gekoppeld aan de Mijn Kelio (ESS) software.. Uw werknemers vinden in dit systeem de geregistreerde data terug. In dit portaal dienen medewerkers ook aanvragen omtrent verlof in en bekijken ze de eigen planning. Vragen aan de leidinggevende en de HR worden op deze manier voorkomen en bij discussies kunnen beide partijen de data gemakkelijk inzien.

Ontdek de verschillende kloksystemen van Kelio

 

De voordelen van het kloksysteem

De verschillende kloksystemen zijn gekoppeld aan Kelio software en geven t uw organisatie daardoor maatwerk. Kies uit de apps en functies die passen bij uw bedrijfsvoering. Doordat de tijdregistratie is gekoppeld aan de Kelio software heeft iedere medewerker toegang tot de geregistreerde data in het persoonlijke portaal. Onze software integreert gemakkelijk met de systemen die u reeds gebruikt.

Daarbij kunt u kiezen uit verschillende modules die nieuwe functies bieden voor het management van bijvoorbeeld:

  • Toegangscontrole en bezoekersregistratie
  • Tijdregistratie met inzichten in, aan- en afwezigheid en werktijden
  • Personeelsplanning met de mogelijkheid om een automatische planning te genereren.
  • Project-, order- en activiteitenregistratie;
  • HR personeelsdossier voor een veilige locatie voor de opslag van persoonlijke data

vraag een demo aan

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar

Heeft u een vraag ?
LAAT HET ONS WETEN

Neem nu contact OP
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.