• Home
 • Oplossingen
 • Tijdregistratie
 • Inkloksysteem
 

Inkloksysteem

Beheer eenvoudig de uren en aanwezigheid van uw medewerkers

Met het inkloksysteem van Kelio wordt de urenregistratie sneller en makkelijker. Daarnaast krijgt u inzicht in de werkverdeling en kunt u toekomstige projecten beter inschatten.

VRAAG EEN DEMONSTRATIE AANONZE DIENSTEN

Aanwezigheid

Waarom een inkloksysteem?

De urenregistratie van medewerkers kan soms knap lastig zijn. U heeft bijvoorbeeld te maken met wisselende diensten en verlof. Een inkloksysteem kan hiervoor uitkomst bieden. Hiermee worden de gewerkte uren van medewerkers automatisch geregistreerd. Zo’n systeem biedt een aantal voordelen:

 • Snelheid en gemak
  Uren hoeven niet meer handmatig te worden ingevuld, omdat er moeiteloos kan worden in- en uitgeklokt. Daarnaast kan het systeem eventueel worden gekoppeld aan het salarissysteem, waardoor het ook administratietijd scheelt.
 • Transparantie
  Er is precies te zien wie er heeft gewerkt en wat er is gedaan. Zo ontstaat er een transparant overzicht, en kunnen eventuele discussies worden voorkomen.
 • Inzicht in de urenverdeling
  Met een inkloksysteem krijgt u inzicht in de gewerkte uren. Zo kunt u de werkverdeling in de gaten houden, en eventuele afwijking snel opmerken. Dit inzicht is ook handig voor toekomstige planningen en ureninschattingen.

Kelio als gespecialiseerde partner op het gebied van tijdregistratie

Het familiebedrijf Kelio ontwikkelt al meer dan 35 jaar software en apparatuur op het gebied van tijdregistratie, planning, orderregistratie en toegangscontrole; geschikt voor alle organisatietypen en sectoren. De software die ons team ontwikkelt bestaat uit verschillende modules, zoals Kelio Planning, Mijn Kelio Employee Self Services en Kelio Analytics.

Zo hebben wij ook een module voor urenregistratie en inklokken. De software voor tijdregistratie maakt in- en uitklokken eenvoudig en biedt vele opties voor planning en analyses. De software kan volledig worden aangepast aan uw behoeften.

 
planning

Het inkloksysteem van Kelio

Met een inkloksysteem kunnen medewerkers eenvoudig hun aanwezigheid registeren. Zo houdt het systeem de gewerkte uren per medewerkers bij. Dit kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om een boekingsterminal te gebruiken, waar medewerkers zich kunnen aanmelden. Dat kan dan bijvoorbeeld met een code, maar het is ook mogelijk met badges of op basis van gezichtsherkenning. De software kan ook op tablets of smartphones worden gebruikt. Dat biedt meer flexibiliteit voor medewerkers als ze bijvoorbeeld vanuit huis of vanaf een andere locatie aan het werk zijn.

De profielen van de medewerkers zijn opgenomen in het systeem. Door het in- en uitklokken ontstaat er een overzicht van de medewerkers en hun gewerkte uren. Dat overzicht kan automatisch worden doorgegeven aan het salarissysteem. Deze uren dienen natuurlijk nog wel gecontroleerd te worden.

Maar met de tijdregistratie software is nog veel meer mogelijk dan alleen in- en uitklokken. Zo kunnen medewerkers ook de planning inzien, verlof aanvragen en overuren of werkbezoeken aangeven. Verder kunt u het overzicht van gewerkte uren gebruiken om te checken of er sprake is van een eerlijke werkverdeling en om toekomstige projecten te plannen en in te schatten. Ten slotte kunt u de lay-out van de boekingsterminal en software naar eigen wens inrichten.

Meer Kelio software modules

In- en uitklokken en tijdregistratie is niet de enige module die wij bieden. De volgende modules bieden meer mogelijkheden voor uw organisatie en bedrijfsvoering:

 • Kelio Planning
  Met de Kelio Planning software wordt het mogelijk om een overzichtelijk planning te maken. Dit werkt op basis van taken en kennis uit de personeelsadministratie, zoals vaardigheden en verlof. Zo wordt het mogelijk om een automatische capaciteitsplanning te genereren. Deze module houdt daarbij rekening met de werkverdeling en de nodige uren voor een taak. Mocht u de planning liever zelf maken of nog aanpassen, dan kan dat natuurlijk ook.
 • Kelio Toegangscontrole
  Met de module voor toegangscontrole heeft u de mogelijkheid om te beheren wie er toegang krijgen tot het bedrijfspand. Het systeem maakt het mogelijk om toegang te verschaffen op basis van biometrie of bijvoorbeeld met een code of pasje. Het is ook mogelijk om personen alleen binnen bepaalde tijden toegang te geven. Deze module kan ook handig zijn tijdens calamiteiten. U kunt dan met de software precies zien wie er allemaal aanwezig zijn.
 • Kelio Security
  Deze module biedt uw organisatie extra veiligheid. Zo kunt u meldingen krijgen bij onverwachte of verdachte gebeurtenis. Denk hierbij aan een deur die ’s nachts wordt geopend, of een raam die open staat na sluitingstijd.

Met de software van Kelio heeft u dus de mogelijkheden om uw systeem in te vullen op de manier die u wenst. De software houdt rekening met wet- en regelgeving en kan meegroeien in de toekomst. Ook is het mogelijk om de software te integreren met andere systemen.

IK WIL MEER WETEN OVER DE SOFTWAREMOGELIJKHEDEN VAN KELIO 

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar

Heeft u een vraag ?
LAAT HET ONS WETEN

Neem nu contact OP
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.