• Home
 • Oplossingen
 • Tijdregistratie
 • Tijdschrijven
 

Tijdschrijven

Maak het bijhouden van uren eenvoudig met software voor tijdschrijven

Het bijhouden van uren moet gebeuren, maar is niet altijd de leukste taak. Dankzij de Kelio software voor tijdschrijven maakt u het voor uw werknemers eenvoudig om hun uren bij te houden en krijgt u inzicht in tijdsbesteding en werkverdeling.

VRAAG EEN DEMONSTRATIE AANONZE DIENSTEN

Time management
 

De voordelen van tijdschrijven:

Een betrouwbare urenregistratie heeft een aantal voordelen voor uw organisatie en bedrijfsvoering:

 • Tijdsbesparing
  De registratie van de gewerkte uren kunnen automatisch worden doorgegeven aan het salarisprogramma. Dat scheelt administratietijd.
 • Inzicht in tijdsbesteding
  Door het bijhouden van alle uren krijgt u meer inzicht in de tijdsbesteding van werknemers. Zo kunt u op den duur beter inschatten hoe lang bepaalde projecten gaan duren. Verder kunt u zien of er sprake is van een eerlijke werkverdeling en of werknemers hulp nodig hebben bij bepaalde werkzaamheden.
 • Inzicht in winstgevendheid
  Door inzicht in de uren krijgt u ook zicht op de verhouding tussen de vooraf berekende uren en de daadwerkelijk gewerkte uren voor bepaalde projecten. U kunt makkelijk zien of dat nog in verhouding is.
 • Verantwoording
  Door een correcte urenregistratie, kunt u de gewerkte uren verantwoorden richting klanten en partners. Dat zorgt voor betrouwbaar en transparant imago.

Kelio als gespecialiseerde partner op het gebied van tijdregistratie

Kelio ontwikkelt al meer dan 35 jaar software en apparatuur op het gebied van tijdregistratie, planning, orderregistratie en toegangscontrole. Deze software en apparatuur is geschikt voor alle organisatietypen en sectoren. De software bestaat uit verschillende modules, zoals Kelio Planning, Mijn Kelio Employee Self Services en Kelio Analytics.

Voor tijdschrijven heeft Kelio de oplossing Mijn Kelio ESS als module binnen de Kelio Tijdregistratie. Hierbij hoeft u geen boekingsterminals aan te schaffen voor het bijhouden van werktijden en aan- en afwezigheid. Mijn Kelio ESS maakt het makkelijk om eenvoudig uren in te vullen en te analyseren binnen de eigen portal van de medewerker. De uren kunnen real time bijgehouden worden of achteraf worden gedeclareerd.

 
smartphone

De tijdschrijfsoftware van Kelio 

De Kelio software voor tijdregistratie maakt het eenvoudig om de gewerkte uren van werknemers te registeren. In de tool kan er voor elke medewerker een profiel worden gemaakt. Medewerkers hebben daarmee hun eigen portal, waar ze onder andere hun planning en gewerkte uren kunnen inzien. Verder bevat de software verschillende mogelijkheden voor tijdschrijven:

 • In- en uitklokken
  Met de tijdregistratiesoftware van Kelio is het mogelijk om uw werknemers fysiek te laten in- en uitklokken bij het binnenkomen en verlaten van het pand. Maar het is ook mogelijk om dat via de software te doen, met een computer of via een tablet of de smartphone.
 • Activiteitenregistratie
  In de software is het ook mogelijk om aan te geven hoeveel tijd er aan een bepaalde klant, project of activiteit is besteed, of bijvoorbeeld aan vergaderingen of een extern werkbezoek.

Met de Kelio software is het ook mogelijk om vanuit huis de gewerkte uren bij te houden. Werknemers kunnen de tool namelijk op hun computer, smartphone of tablet gebruiken. Zo maakt u het makkelijk om flexibel te werken.

Uiteindelijk ontstaat er in de software een overzicht van alle werknemers en gewerkte uren. Deze gegevens kunnen uiteraard naar uw salarisadministratie of ERP systeem.

IK WIL HET GEMAK VAN DE KELIO SOFTWARE VOOR TIJDREGISTRATIE

De mogelijkheden van de Kelio software modules

Naast tijdschrijven is er nog veel meer mogelijk met de Kelio software. Zo kunt u met de Kelio Planningsoftware een overzichtelijke planning maken van taken, projecten en klanten. Deze module werkt op basis van kennis uit de urenregistratie, verlofaanvragen en aangegeven afwezigheid. Zo kan er automatisch een capaciteitsplanning worden gemaakt, die ook rekening houdt met beschikbaarheid en kwaliteiten van werknemers.

De Kelio software voor toegangscontrole stelt u in staat om te beheren wie er in uw bedrijfspand naar binnen kunnen gaan. Werknemers kunnen met een pas worden toegelaten. Bezoekers kunnen zich registreren via een terminal en krijgen een bezoekerspas. Zo heeft u op elk moment een overzicht van wie er aanwezig zijn in uw pand. Dit kan ook handig zijn tijdens calamiteiten, zoals een ontruiming. Met de software is het dan onder andere mogelijk om aan te geven wie er al buiten zijn en wie nog niet.

Met de Kelio Security software kunt u ook meldingen krijgen bij ongewenste gebeurtenissen, zoals een raam dat nog open staat na sluitingstijd, of een deur die in het weekend wordt geopend.

IK WIL MEER WETEN OVER DE SOFTWAREMOGELIJKHEDEN VAN Kelio

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar

Heeft u een vraag ?
LAAT HET ONS WETEN

Neem nu contact OP
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.