• Home
  • Oplossingen
  • Urenverantwoording
 

Urenverantwoording

Zorg dat de gewerkte uren betrouwbaar bij te houden zijn in een overzichtelijk systeem

De urenverantwoording van Kelio geeft u inzicht in de werktijden van medewerkers. Deze informatie wordt door onze online Kelio software objectief geregistreerd waardoor discussies voorkomen worden.

Vraag een demonstratie aanONZE DIENSTEN

Wat is het belang van urenverantwoording?

Voor bedrijven is urenverantwoording van groot belang. Zowel werknemers als uw organisatie worden uitbetaald aan de hand van de gewerkte uren. Daarom is het goed om deze overzichtelijk bij te houden in een betrouwbaar systeem. Daar kunt u bij discussies ook altijd op terugvallen.

salarisadministratie Soepele uitbetaling

Urenverantwoording geldt in eerste plaats voor uw werknemers. De salarisadministratie betaalt werknemers namelijk uit aan de hand van de geregistreerde werkuren. Voor uw organisatie is het belangrijk om uren te verantwoorden voor uw klant. Zij betalen u namelijk uit aan de hand van de gefactureerde uren en taken.

Planning Uren managen

Met een duidelijke urenverantwoording heeft u een overzicht van gewerkte uren en de daarbij horende taakverdeling. Deze biedt u inzichten in de planning. U weet precies hoeveel tijd aan een opdracht wordt besteed en waar deze in de toekomstige agenda gepland kan worden. Zo kunt u direct de efficiëntie van medewerkers inzien.

verantwoording Betrouwbare verantwoording

Urenverantwoording is een objectieve manier om de voortgang van projecten bij te houden. De klant krijgt op deze wijze inzicht welke werknemers aan de projecten gewerkt hebben, hoeveel uur het heeft gekost en waar de meeste tijd in gezeten heeft. Aan de hand hiervan heeft u duidelijke informatie om uw facturen mee op te stellen. Zo kunt u uurtarieven berekening op basis van betere prognoses. Transparante verhoudingen geven meer vertrouwen in de samenwerking tussen u en de opdrachtgever, maar ook tussen uw organisatie en uw medewerkers.

urenverantwoording Voorkom discussies

U kunt met urenverantwoording altijd bouwen op de bijgehouden uren per project. Daardoor kunt u discussies voorkomen. Medewerkers kunnen zich verantwoorden aan de hand van de bijgehouden taakverdeling. Dat is prettig voor zowel uw organisatie als het personeel, omdat het een objectieve registratie is. En mocht een klant vragen hebben over uw factuur, dan heeft u een efficiënt overzicht waar u op terug kunt vallen.

 

Kelio is gespecialiseerd partner op gebied van urenverantwoording

Kelio is onderdeel van de Bodet groep. Een familiebedrijf met 35 jaar ervaring in personeelsplanning, toegangscontrole en orderregistratie. Als marktleider in Europa hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van tijdregistratie. Hiervoor hebben wij speciale software ontwikkeld, de Kelio software.

In deze software wordt de tijdregistratie van werknemers bijgehouden. Dit doet het systeem aan de hand van geregistreerde uren. Medewerkers verantwoorden hun uren door begin- en eindtijd digitaal bij te houden. De urenadministratie is daarmee altijd accuraat en overzichtelijk.

Daarnaast biedt de Kelio software verschillende modules die de totale tijdregistratie van uw organisatie efficiënt en overzichtelijk bijhoudt.

vraag een demo aan
Kelio software modules van Bodet

Kelio software modules

Naast de voordelen van urenverantwoording biedt onze Kelio software met elkaar geïntegreerde mogelijkheden. U kunt eenvoudig modules samenstellen op basis van de wensen van uw bedrijf. Kies voor modules gebaseerd op medewerker of functie. Hiermee heeft u:

  • Verlofregistratie : Helder inzicht in de aan- en afwezigheid van werknemers, zodat de uren goed bijgehouden worden en de planner alle roosters hier soepel op aanpast.
  • Toegangscontrole : Overzicht van medewerkers en bezoekers in het bedrijfspand, die met badges toegang hebben tot verschillende ruimten op de werkvloer.
  • Boekingsterminals : Om in- en uit te klokken, kan de pc of smartphone gebruikt worden. Naast deze online applicaties, zijn er de prikklok (boekingsterminal) in combinatie met badges in de vorm van een druppel of pas.
  • Capaciteitsplanning : De planningssoftware van Kelio is een module gebaseerd op de urenverantwoording, verlofaanvragen en tijdregistratie. Op deze manier heeft uw organisatie de aan- en afwezigheid van werknemers duidelijk in beeld. In de Kelio software wordt met deze gegevens ook de capaciteitsplanning gedaan: het rooster dat rekening houdt met beschikbaar en kwaliteiten van werknemers.

De Kelio software houdt rekening met wet- en regelgeving en geeft u veiligheid voor uw bedrijf. Daarnaast kiest u de verschillende modules om de tijdregistratie van uw organisatie te optimaliseren. Daarnaast is Kelio te integreren met de systemen die u reeds gebruikt.

ontdek de voordelen met een gratis demo

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar

Heeft u een vraag ?
LAAT HET ONS WETEN

Neem nu contact OP
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.