• Home
  • Klantcase Bodet: Tulp Productie
 

In gesprek met Nienke Corbet- Harbers, HR-adviseur bij Tulp Productie B.V.

“Kelio biedt een hele goede service. Als zich problemen voordoen, dan worden deze altijd netjes opgelost.”

Het systeem is inzichtelijk voor de medewerkers. Iedereen is altijd up-to-date en heeft real time inzicht in zijn of haar uren. Wij hebben het gevoel dat dit nieuwe systeem heel veel heeft opleverd.

Context

Tulp Productie B.V. richt zich op het maken van keukens. Het bedrijf bestaat uit een fabriek in Rijssen, waar alle keukens worden gemaakt met daarbij de ondersteunende kantoorfuncties, en een aantal showrooms in heel Nederland, waar de keukens worden tentoongesteld. In de fabriek werken zo’n vijfenveertig mensen, op de kantoren werken in totaal zo’n vijfentwintig medewerkers. Zowel in de fabriek, als op de kantoren wordt met het tijdregistratiesysteem van Kelio gewerkt.

Onze oplossing bestaat uit:

  • Kelio Pro
  • Kelio HR Assistant
  • Kelio Planning Plus
  • Mijn Kelio (ESS/Employee Self Services).
Tulp Productie B.V. wilde het oude systeem graag moderniseren

De initiële behoefte

Tulp Productie B.V. wilde het oude systeem graag moderniseren. Het bedrijf werkte voorheen met Excelbestanden, maar deze waren erg foutgevoelig en tijdrovend. Daarbij kostte het veel tijd om het systeem uit te leggen aan nieuwe medewerkers. Het systeem moest dan ook overzichtelijker en begrijpelijker worden voor de medewerkers en minder foutgevoelig zijn.

De oplossing

Tulp Productie B.V. heeft een geautomatiseerd tijdregistratiesysteem aangeschaft bij Kelio. Dit systeem brengt inzichtelijkt wanneer medewerkers werken. De inhoud en de prijs van het pakket sprak Tulp Productie B.V. erg aan. Een extra reden om voor dit pakket te kiezen was de eventuele mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst.

Het tijdregistratiesysteem werkt goed, is helder en is makkelijk te gebruiken. “Het systeem is inzichtelijk voor onze medewerkers. Iedereen is altijd up-to-date en heeft real time inzicht in zijn of haar uren. Ook bespaart het nieuwe systeem veel tijd en is deze erg toegankelijk. Wij hebben het gevoel dat dit nieuwe systeem veel heeft opgeleverd.”

Samenwerking met Bodet

Samenwerking met Kelio

De installatie is goed verlopen. “De consultant is een aantal dagdelen op locatie geweest om ons hiermee te helpen. Samen met de consultant hebben we het systeem naar onze wensen ingericht.” Ook de samenwerking met Kelio bevalt goed. “Het contact verloopt soepel. Bij vragen kun je een supportticket aanmaken. Als zich problemen voordoen, dan worden deze altijd netjes opgelost.”

Ook wil het bedrijf in de toekomst uitbreiden naar een leidinggevende module

Toekomst

Het plan is om nog meer gebruik te maken van de mogelijkheden van het systeem. Ook wil het bedrijf in de toekomst uitbreiden naar een leidinggevende module. Nu worden aanvragen, zoals aanvragen voor verlof, goedgekeurd door de HR-afdeling. Tulp Productie B.V. wil ervoor zorgen dat aanvragen rechtstreeks naar de leidinggevenden gaan.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP