• Home
  • Kennis
  • Blog
  • Kelio software ontzorgt: geheel afgestemd op de AVG
Kelio software ontzorgt: geheel afgestemd op de AVG

Aan de AVG wet ontkomt u tegenwoordig niet meer. Bij planningssoftware of tijdregistratiesoftware is het daarom erg belangrijk dat deze voldoen aan de privacywetgeving. Met onze Kelio software hebben we hier natuurlijk rekening mee gehouden! Benieuwd hoe? Ontdek het hier!

Kelio Pro

Goede software voor personeelsplanning of tijdregistratie houdt natuurlijk rekening met de Algemene Verordering Gegevensbescherming, ook wel AVG. Dit is de Europese wetgeving die de manier van omgang met privacygegevens standaardiseert. Onze Kelio Pro software is volledig afgestemd op deze standaardisering.

Wanneer u gebruik maakt van software, is het makkelijker om te voldoen aan de AVG wet. De AVG wet gaat over de regels rondom privacygegevens van gebruikers. Ook is het verplicht te weten wie er in uw pand is in geval van een calamiteit. U kunt de Kelio Pro plannings- en tijdregistratiesoftware daarom ook uitbreiden met Kelio Security, de toegangscontrole software. U beheert én beveiligt met deze tool de toegang van uw gebouwen. Met de integratie van Kelio Security heeft u de controle over welke medewerkers en bezoekers wanneer binnen zijn of wanneer ze binnen zijn geweest. U verleent toegang via de software, welke in real-time verbinding staat met de toegangsdeuren. Ook is er een integratie met Kelio Planning mogelijk: als er iemand ingeroosterd staat, krijgt diegene toegang tot het gebouw. Is dit niet het geval, dan wordt de toegang geweigerd.

Door de Kelio Security kunt u makkelijker voldoen aan de Arbowet. U heeft namelijk een overzicht van de aanwezigheid of afwezigheid van de mensen in uw gebouwen. Met de 2D/3D grafische weergave van uw ruimtes heeft u meer en een gebruiksvriendelijker overzicht. Hierdoor kunt u eventuele evacuaties beter regelen. Dit regelt u via Kelio Mobile module.

Kelio Bezoekers

Naast Kelio Security bieden wij ook Kelio Bezoekers aan, wat uw toegangscontrole compleet maakt. Kelio Bezoekers maakt dan deel uit van Kelio Security. Sommige organisatie registeren hun bezoekers handmatig. Wanneer u dat doet is het moeilijk om aan de AVG wet te voldoen. Onze Kelio software met onze X7 bezoekersterminal biedt daarin de oplossing. Door gebruik te maken van onze oplossing, heeft u inzicht welke bezoekers er op dat moment in uw gebouw aanwezig zijn, geheel digitaal en real-time. De bezoeker kan zich bij de receptie inschrijven op onze X7 bezoekersterminal of u kunt het bezoek voor de afspraak inplannen. Wanneer de bezoeker aanwezig is, krijgt uw medewerker een bericht. Op deze manier maakt u uw bedrijf veiliger en kunt u uw bezoekers professioneler ontvangen.

Door onze softwaresystemen houdt u de persoonlijke data veilig in de private cloud. Daarnaast bieden onze systemen een mogelijkheid tot terugzoeken van informatie over bezoekers en medewerkers.

Wilt u meer informatie over onze systemen?
Neem dan contact met ons op en wij informeren u daarover!

NEEM CONTACT OP

Blog delen