• Home
  • Heijs Food Products - Reference Story
 

Klantreferentie: Heijs Food Products B.V.

Dé specialist op het gebied van kipproducten.

In gesprek met Manon van Deursen: ‘De oplossing van Kelio ontwikkelt zich goed mee in de tijd’

Heijs Food Products B.V. is een pluimvee verwerkingsbedrijf in Hoogeveen. Met meer dan 140 medewerkers in dienst en ongeveer 200 uitzendkrachten.

Context

Heijs Food Products B.V. is een pluimvee verwerkingsbedrijf, dé specialist op het gebied van kipproducten. Door hun jarenlange ervaring met flexibele productieprocessen en een toonaangevende productieontwikkeling leveren ze het beste wat de markt te bieden heeft.

Onze oplossing bestaat uit:

  • Kelio Pro tijdregistratie
  • Kelio Security toegangscontrole
  • Kelio Planning Plus
  • Mijn Kelio (ESS-medewerker services)
Heijs Food Products B.V. wilde een tijdregistratiesysteem

De initiële behoefte

Heijs Food Products B.V. wilde, in verband met het plannen van bijvoorbeeld vakanties, graag een tijdregistratiesysteem en een oplossing van hun planningsproblematiek. Daarbij was er ook behoefte aan inzicht in de aanwezigen in hun pand.

De oplossing

De samenwerking met Kelio is met een kleine vraag begonnen, maar met de jaren steeds verder uitgegroeid. Door zich, samen met Kelio, aldoor te verdiepen in de mogelijkheden die de software voor tijdregistratie en toegang biedt, is Heijs Food Products B.V. steeds meer modules van Kelio gaan gebruiken. Zo voorzien de oplossingen van ons team steeds weer in de behoeftes en ontwikkelt de software mee met het bedrijf.

De oplossing van Kelio heeft geresulteerd in meer inzicht, en een totaalpakket. De gebruikers ervaren een overzichtelijk systeem, wat gemakkelijk te adopteren is in de organisatieprocessen. De managers ervarenmeer inzicht in hun werknemers en kunnen makkelijk vragen beantwoorden. De HR-medewerkers vinden het fijn werken met de oplossing van Kelio, aangezien meerdere systemen aangestuurd kunnen worden op basis van dezelfde gegevens, doordat alles gekoppeld is. Het resulteert in inzicht in de cijfers wat resulteert in overzichtelijke rapportages.

planning van de flexibele medewerkers

De toekomst

Met de komst van de nieuwe WAB ontstaan er nieuwe eisen die aan de software gesteld worden. Dit vooral voor de planning van de flexibele medewerkers. Ook hier heeft Kelio in ontwikkeld: er worden voortdurend software updates doorgevoerd en modules verbeterd.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP

ONZE KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Implementaties

Vaste contactpersoon

Vast contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar